donderdag 27 maart 2008

=?us-ascii?Q?pasen en Egyptische verkopers?=

Hey hallo allemaal

vaar nu lekker door de golf van Aden ( tussen Yemen en Somalie) tussen allemaal eilandjes door. kwamen net langs de Zhen Hua, dat schip wat voor de kust van rotterdam gestrand lag maandje terug ofzo. het is echt heelijk weer, 30 graden overdag.
zeewater is 26 graden, net mooi voor in het zwembad. Maandag (met pasen was dat) hadden we een dagje vrij, ik ging dan maar de kok helpen met allemaal lekkere salades maken enzo, had hji gevraagd. Was errug lekker, en gezellig.

Met de hele bemanning achter de bar. borreltje, snacks en lekker eten. Was een leuke middag.

Maar toch wilden we even gaan zwemmen. Dus maar even het zwembad op gebouwd, daar zijn we toch wel met 5 man 2 uur mee bezig geweest. Dan even het zwembad vullen, huppa brandkraan open, slangetje eraan en pompen maar. Er zit dus lekker warm zee water
in t zwembad.

We kregen eergisteren een bericht via de Navtex, blijf even 200 mijl uit de kust van somalie, zijn wel erg veel piraten laatste tijd. geeft een fijn gevoel.

en lees je gisteren de krant, staat er dat de Amerikaanse marine Egyptenaren overhoop schiet in het suez kanaal. dat marine schip zijn we in Suez gepasseerd, en die verkopers hebben we waarschijnlijk ook wel 30 keer terug gestuurd...

Dus werd er al gezegt tijdens t avond eten, moeten we maar even hety schip grijs schilderen en er us navy op zetten volgende keer als we door Suez heen gaan. best grof, maar wel lachwekkend.

2 april komt Mumbay in zicht, komende paar dagen niets meer dan zon zee en............... hard werken.

valt best mee hoor, moet 'sochtends van 06:00 tot 08:00 op de brug wachtlopen. dan snel ontbijten en tot 12:00 aan dek werken. en dan in de middag van 16:00 tot 18:00 weer op de brug.

nou ik moest maar weer eens dingen gaan doen enzo.

Groeten


Received: from GCC at Globe Wireless;
Thu, 27 Mar 2008 15:00 UTC
Message-id: 360727276

Geen opmerkingen: